lichtbakplaat
lichtbakplaat
Standaard Full color geprint, in opaal (melkwit) of glashelder Plexiglas. 100% full color bedrukking, 200% full color bedrukking of Day&Night print
Vraag offerte aan
 
Op verlanglijst
Panelen voor lichtbakken maken wij van opaal (melkwit) of glashelder Plexiglas. Opaal Plexiglas laat circa 30% licht door. Hierdoor verdeelt het licht zich op een prettige wijze en kun je er nog gewoon in kijken.Voor perfecte kleuren gebruiken wij Day&Night print. Hierbij wordt eerst een laag full color geprint, vervolgens een laag wit en daaroverheen nog een laag full color. De kleuren zijn zowel verlicht als onverlicht altíjd goed. Handle with care!

Bij 100% full color bedrukking zijn kleuren iets fletser. Bij 200% full color juist iets te donker als de verlichting uit is. Het is ook mogelijk om helder Plexiglas in spiegelbeeld te laten printen. Hierdoor zit de print aan de achterzijde van de plaat met het beeld naar voren gericht. Zo is de print extra beschermd tegen vuil, vandalisme en UV licht. Houd er wel rekening mee dat plexiglas krasgevoelig is. Dit is helaas niet te voorkomen: handle witch care!