naadloos wandbelkleding Naadloos foto behang Naadloos foto behang Naadloos foto behang behang
naadloos wandbelkleding Naadloos foto behang Naadloos foto behang Naadloos foto behang behang
Naadloos foto behang
WallCover is dé nieuwe standaard in naadloos textielbehang. Op dit textielbehang printen wij elk gewenst dessin, foto, kunstwerk of patroon. Het behang heeft een matte uitstraling en is waterafstotend
Vraag offerte aan
 
Op verlanglijst

ONTWERP JOUW EIGEN BEHANG OP ELK GEWENST FORMAAT

Altijd up-to-date met de laatste interieurtrends! Verras je klant met behang waarop een uniek dessin of inspirerende afbeelding kan worden geprint. Behang kan zowel in de particuliere- als de projectmarkt worden toegepast.

BEHANGSOORTEN

SignKings biedt vijf behangsoorten aan: Airtex, Airtex PVC vrij, Vliesbehang, Vinylbehang met een non woven backing of Vinyl behang met een paper backing. Voor de specificaties verwijzen wij je graag naar onze handige tabel onderaan deze pagina.

AFMETINGEN

In de huidige markt wordt behang vaak aangeboden per rol en blijf je na het behangen regelmatig met reststukken zitten. Bij SignKings kun je jouw eigen ontworpen behang op maat bestellen en blijf je dus nooit met reststukken zitten! Het enige wat wij nodig hebben zijn de lengte en breedte maten van je wand. Wij adviseren om met 10 centimeter extra rekening te houden in de hoogte omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Is je wand 2,50 meter hoog? Geef dan 2,60 meter door. Daarnaast kun je ook kiezen voor ons kamerhoge behang Airtex. Dit behang bestaat uit een stuk en is naadloos.

BEHANG PLAKKEN

Met de komst van vlies behang en Airtex is inwerken van behanglijm op de behangbanen verleden tijd. De behanglijm wordt namelijk rechtstreeks op de muur aangebracht middels een roller waarna de behangbanen direct kunnen worden verwerkt. Wil je het behang na verloop van tijd vervangen door een nieuwe trendy dessin? Dan is dit met vlies behang een fluitje van een cent. Vliesbehang is namelijk direct afstripbaar. Dit betekent dat stomen verleden tijd is en je snel van behang kan wisselen als de interieurtrends veranderen. Voor het behang met een paper backing moeten de banen wel worden ingesmeerd met behanglijm en is er een inweektijd van ongeveer 12 minuten toepassing. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 
Naam: Materiaal: Uitstraling: Gewicht: Brand- certificering: Max. printbreedte: Extra:
Airtex® (+ PVC coating) PVC-doek Matte uitstraling 330 gr./m2 B1/M1 496cm  
Airtex® Polyester Matte uitstraling en fijne structuur 270 gr./m2 B1-M1 316cm  
ProVlies mat Non woven behang Matte uitstraling en vlakke structuur 200 gr./m2 B1/M1 100.7cm Backing FSC mix
ProVinyl textiel Vinyl toplaag met Non Woven backing Linnen look 350 gr./m2 B1/M1 126cm Backing FSC mix
ProVinyl, zeer fijn Vinyl behang met paper backing Zeer fijne structuur 300 gr.m2 B1/M1 126cm Backing FSC mix
ProVinyl leer Vinyl toplaag met Non Woven backing Leerstructuur 350 gr.m2 B1/M1 126cm Backing FSC mix